Wat is het meest uitgebreide programma voor het aansturen van een printerpoort?

De laatste tijd ben ik vaak aan het experimenteren me de - gouwe ouwe - printerpoort. Door electronica op de poort aan te sluiten kan je met programma's op de computer dingen aansturen. Het meegeleverde programma van de KEMO bouwpakket is erg goed, maar speelt alleen makro's af.

Ik heb geen programmeerkennis, dus ik ben op zoek naar een "Jip en Janneke" programma waar ik makkelijk macro's in kan maken die kunnen anticiperen op activiteit op pin 10 tot en met 13. Het meest geavanceerde wat ik tot nu toe gevonden heb is het printerpoort programma van Lalim. Helaas is het met dit programma niet mogelijk om bijvoorbeeld programma's en (macro-)bestanden te activeren buiten het Lalim programma als bv. pin 13 "hoog" is.

(Voor de mensen die er geen verstand van hebben: "hoog" is dat er een spanning van 5 volt op staat. Op deze manier kan een printerpoort luisteren en praten).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien 1 van deze 3? http://sourceforge.net/projects/lptinterface/ http://sourceforge.net/projects/lptman/ http://sourceforge.net/projects/lptlib/

Bronnen:
http://sourceforge.net/search/?type_of_sea...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100