Kan een airco die zo goedkoop is toch goed zijn en hoe wordt bij dit apparaat de afvoer geregeld?

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200482517113&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet kopen! Dit is geen echte airco, maar een waterverdamper. Het koelt een heel klein beetje, maar na korte tijd druipt het water van alles in je kamer af. De miskoop van het jaar!

Alle waar naar zijn geld, denk ik maar. Ik ken het merk niet, maar het model zegt mij dat er een slang naar buiten moet zijn voor de afvoer van warme lucht. Als je dit door je raam doet, dan komt er ook weer warme lucht naar binnen en wordt het effect van de airco weer een beetje teniet gedaan. Bij de meeste bouwmarkten kan je (voor wel iets meer geld) een goede split-airco kopen. Moet je wel installeren, maar heb je in de praktijk meer aan (minder lawaai, betere koeling).

Ik heb even op het apparaat gezocht. Dit is zoals hiervoor genoemd GEEN airco. De lucht wordt gekoeld door hem langs ijs of koud water te blazen. Helaas is de bron in het duits (omdat het een duits apparaat is)

Bronnen:
http://cc.bingj.com/cache.aspx?q=EINHELL+L...

Als je een airco wilt hebben koop dan een goede. Belangrijk is, dat het geluid minimaal is, en dat het een gescheiden systeem is. Vandaag hebben wij, inclusief de hond, de warme uurtjes in een airco slaapkamer doorgebracht, zalig hoor. De afvoer is geregeld via de buitenunit. Daikin airci is niet echt duur, ook niet in het gebruik.

Omdat dit apparaat het zelfde doet als dat je een ventilator over een bakje water laat blazen. Er is geen afvoer. De benaming 'Klimagerät' is wel juist aangezien de luchtvochtigheid toeneemt en dit koeler op de huid aanvoelt. Op zich is het apparaat wel goed als dit is wat je wil, een airco die voor werkelijke temperatuurverlaging zorgt is vaak duurder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100