Ipad 1 heel langzaam na jailbreak hoe kan ik hem herstellen ?

Hallo iedereen,

Ik had 6 maanden geleden ongeveer mijn Ipad 1 gejailbreakt na 3 maanden liep hij vaak vast en deed Cydia het niet meer dus ik had 'm verwijderd maar ik had een paar Cydia apps geïnstalleerd zoals Siri. Ik probeer om via Itunes mijn Ipad te herstellen maar geen enkele pc herkent mijn Ipad ook laadt mijn Ipad niet meer op (tenzij uit is). Ook als ik via de instellingen alle gegevens en Inhoud probeer te wissen doet mijn Ipad er super lang over. Ik heb al een keer de Ipad 10 uutjes te laten laden maar hij bleef nog op het laadt icoontje staan.

Mijn Ipad 1 heeft IOS.5.0 en 16GB.


Kan iemand mij a.u.b. helpen !
Heb DFU mode al geprobeerd maar het helpt niet !

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo, inderdaad het enige wat ik kan bedenken is het om de ipad terug te zetten naar fabrieksinstellingen, maar aangezien dat niet werkt moet je misschien naar een ipad store. Is misschien niet slim, maar zij kunnen je waarschijnlijk wel helpen.

Wat heb je in dfu mode gedaan? Je moet even googelen naar ispw download en dan download je even het bestand en dan doe je in itunes: - bij mac houd je de control key in bij herstellen, - bij windows shift En dan moet je je ispw download eropzetten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100