Wil de 4 baterijen van 1.5 v vervangen voor een adapter, welke adapter?

Voor mijn crosstrainer werkt het scherm op 4 batterijen a 1,5 volt en wil dit gaan vervangen voor een adapter. De aansluiting is er welke adapter moet ik kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

(Ik ben er even vanuit gegaan dat de batterijen in serie staan; kun je beter even checken voor de zekerheid: de platte kant van de ene batterij duwt tegen hetzelfde metalen plaatje als de kopse kant van de volgende batterij, of de batterijen liggen in de lengte tegen elkaar.)

Heb je een oude telefoon lader? (mini of micro usb?) Die zijn 5 volt, dat moet prima lukken. Wel moet je dan de stekker er af knippen en de draden verbinden uiteraard. Als er in je apparaat 4 batterijen gaan is het of 6v (4x1,5Volt) Of indien je er oplaadbare batterijen in zou doen, 4x1,2 = 4,8Volt (telefoonlader geeft 5Volt dus geen enkel probleem) Waarschijnlijk gebruikt je schermpje bijna niks dus een telefoon lader van 500mA zou hoogstwaarschijnlijk al ruim voldoende zijn. Toegevoegd na 2 minuten: O, ik lees nu dat de aansluiting er al is zeg je... Wat voor crosstrainer is het? (Merk/type?) Toegevoegd na 3 uur: Na je reactie heb ik even verder gezocht, zie mijn bovenste bron voor informatie wat voor adaptor/voeding je nodig hebt. Op de onderste bron heb ik een link gezet naar zo'n adaptor, (nederlandse webwinkel) Hoop dat je hier wat aan hebt, succes!

Bronnen:
http://training.fitness.com/home/pro-form-...
http://www.elektronicawereld.nl/categorie/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100