Weet iemand hoe deze lichtstaafjes heten? (zie afbeelding)

Ik heb de naam nodig van deze lichtstaafje en kan het zelf niet vinden. Als iemand weet waar je ze kan kopen zou het al helemaal mooi zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

De foto is gewoon de foto van het uiteinde van een glasvezelkabel. Techno Telematica B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van netwerk bekabeling, elektrotechnische werkzaamheden en infrastructurele projecten. http://www.technotelematica.nl/

Dit is een afbeelding van een stukje glasvezelkabel dat dienst doet als reclame voor een firma met de naam Technotelematica (zie bron) Toegevoegd na 10 minuten: Deze afbeelding moet je niet verwarren met de Flexilight Want dat zijn lichtgevende glasvezelsticks die we allemaal van het circus en de concerten kennen. Toegevoegd na 3 uur: De naam van dit stokje varieert Flexilight, Fibersticks, Glasvezel Sticks, Fiber optic wand en Glasvezel LED-licht sticks en nog wel een paar andere.

Bronnen:
http://www.naomi-fashionandtwinks.nl/gift-...
http://www.technotelematica.nl/

Bij een reactie van jou op je vraag, denk ik dat je een `toverstafje` bedoeld voor kinderen. Een staafje met kleurende, knipperende letlampjes op glasvezel. Deze is bij Action te koop voor een paar euro. Toegevoegd na 1 minuut: letlampjes =lichtjes.

Dit soort stafjes worden vaak in speelgoedwinkels verkocht als fiber optic wand, toverstafje of prinsessenstafje. Ik geloof niet dat er een Nederlands woord voor is. Googelen op 'Fiber optic wand' levert in elk geval een heleboel hits op. Toegevoegd na 3 uur: Ik heb ze vandaag voor 1 euro (zonder batterijen) bij de Action zien liggen. Dan zit er wel een mooie ster of een prachtig hart bij op het stafje ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100