Bestaan er stekker verleng(opzet)stukken om een dubbel stopcontact te kunnen benutten in deze, niet ideale situatie? (zie foto)

In een muurcontact zit een haakse stekker, en daarboven een stekkerlamp. Zoals je ziet past dit niet helemaal mooi. Bestaan er opzetstukken zodat ik de bovenste stekker iets verder naar buiten kan laten komen. Het zelfde probleem heb ik met 2 haakse stekkers. Ik wil de snoeren naar beneden laten hangen, maar ze zitten in zo'n contact te krap op elkaar.

Toegevoegd na 11 minuten:
Wat ik niet bedoel is een stekker contact van 1 naar 2. Wel zoiets, maar dan 1 aansluiting die wat verder naar buiten komt. Dan wringen de stekkers niet meer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat denk je hiervan? dit is een verlengstuk met een schakelaar ik hoop dat ik je hiermee heb geholpen

Bronnen:
http://www.otto.nl/article/812403?ns_mchan...

Misschien is dit wel wat je zoekt Toegevoegd na 8 uur: Kan je de onderste stekker niet vervangen door een eurostekker zodat de bovenste meer ruimte heeft Toegevoegd na 9 uur: Misschien is dit de oplossing voor de onderste stekker zodat de bovenste meer ruimte krijgt allen heeft die een aardpen en die moet je verwijderen (afzagen)

Bronnen:
http://www.conrad.nl/ce/nl/product/610850?...

Ja, die bestaan. Maar hoe heten ze? Ik weet zeker dat je ze kunt kopen bij de Handyman. Ze zien er zo ongeveer uit als het ding in de afbeelding, maar dan met gewone ronde stekers (in plaats van die platte).

Je bedoelt zoiets, gewoon op de Markt verkrijgbaar:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100