Bestaat er een kastje, waar je een stekker in kan stoppen en dat het apparaat het dan doet?

Ik heb een versterker die ik graag zou willen gebruiken buiten op het hockeyveld. Alleen daar is geen stopcontact, en om iedere keer een mega verlengsnoer mee te nemen heeft ook geen zin. Ik vraag me dus af of er een kastje bestaat waar je een stekker in kunt doen, en dat die dan stroom geeft. Ik bedoel niet zo'n ding voor in de auto, maar zonder ''verlengstuk''. Gewoon een kastje die energiebron is waar je dan batterijen ofzo in moet doen! Weet iemand dit? Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heet een aggregaat. Normaliter gooi je er benzine of diesel in. Zo wordt het ook op kraakfeesten gedaan. Iets anders wordt lastig aangezien een versterker nogal wat kracht vraagt. Hier kan je ze huren. http://www.boels.nl/huren/energie-verlichting/stroomaggregaten/stroomaggregaten-tot-5.200-w

Hoi, Ik zou gewoon een autoradio met of zonder cd speler in dat kastje maken en hem op een accu aansluiten, met een deksel erop die open en dicht kan om de batterij wekelijks op te laden, doen die bouwvakkers ook allemaal, of je kunt een DeWalt kopen bij de Gamma, Formido o.i.d(zijn wel redelijk prijzig maar OOooK stuitervast zeg maar..en je kunt ze opladen. Gr.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100