iPad 2 of de nieuwe iPad?

Ik wil graag een iPad maar absoluut niet de eerste. Ik weet niet welke ik moet nemen, de 2e of de nieuwe? De nieuwe word erg heet maar heeft wel een retina scherm.. kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

De 3 is ook ietsjes sneller Speel je graag spelletjes kun je beter voor de 3 gaan Kies je voor de portomonee dan de twee! Maar hij is niet meer overal makkelijk te krijgen dus dan mag je wel even zoeken of ze nog jou versie hebben (gb en simkaart)

Over de hitte raad ik je aan dit even te lezen: http://www.ipadclub.nl/35977/nieuwe-ipad-raakt-sneller-oververhit-5-graden-warmer-dan-ipad-2/ Persoonlijk zou ik de nieuwe iPad kopen omdat die ook langer mee gaat met updates van apple + ook een betere batterij heeft en zoals je zelf al zij retina beeldscherm en andere specificaties kan je zelf even opzoeken of je weet ze waarschijnlijk al. Je zou natuurlijk ook kunnen wachten tot de iPad 3 of welke naam ze er voor verzinnen maar kan even duren voor dat die uit komt, wat ik wel weet is dat op 12 september de iPhone 5 uit komt.

De 2e , het schild echt niet veel. Maar wel in geld . De 2 is iets langzamer maar daar heb je opzich geen problemen mee want hij is gewoon snel en werkt prima !

ik zou de ipad 2 kopen. het is krachtig genoeg en ook niet te duur (v.a 17,50 euro p/m met abonnement)

Bronnen:
http://www.goedkoop-ipad.nl/goedkoopste-ip...

Ipad 2 is verouderd waardoor je geen 480 euro betaald maar 380 want hij is verouderd en het scheelt echt heel weinig het scherm is een heel klein beetje slechter maar hij raakt niet zo snel oververhit en is ook maar een heel klein beetje langzamer maar je merkt er niks van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100