Wat voor iPod Touch heb ik?

Ik heb een iPod Touch gekocht via marktplaats, alleen is het LCD en Touchscreen kapot. Maar ik weet niet welke Generatie het is. Hoe kan ik aan de buitenkant zien of het een 2g of 3g is?

Weet jij het antwoord?

/2500

een 2g ipod touch heeft een 8 16 en 32 gb versie een 3g ipod touch heeft er echter 32 en 64 gb

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/IPod_touch

Dit is een 2g de 3g heeft een camera aan zowel de voor als achterkant Toegevoegd na 16 minuten: Sorry foutje van mij. Dit is het verschil bij de 3 en de 4g

Het lijkt me dat het een 2G 32GB is. Je moet naar instellingen > algemeen > info en dan "model" Daar staat een code achter, daarmee kan je gewoon op internet kijken welke iPod je hebt!

Volgens mij de 2g, Maar waarvoor heb je een ipod waarbij de touchscreen kapot is gekocht

Het is egt moeilijk te zeggen de 2g versie en de 3g versie lijken van de buiten kant sprekend op elkaar. En wordt het dus moeilijk om hen uit elkaar te halen, want pas bij de 4g zie je het verschil.

Hij lijkt me niet 'bekend', maar ik ken ook niet elke generatie (heb zelf alleen een iPod Shuffle van Apple, gaat lekker lang mee op de accu!). Lijkt me gewoon een oud model, dus waarschijnlijk 2G.

Er is een handige manier voor aangezien er moeilijk verschil te zien is tussen de 2 en de 3. Instellingen > algemeen > info > model. Als je dan dat nummer intypt bij Google kom je er zo achter welke generatie iPod Touch je hebt.

Bronnen:
Ben zelf een iPod gebruiker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100