Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik op mijn ipod ios 5.1 zetten, zonder mn apps kwijt te raken? (zie uitleg)

Ik heb op mijn iPod touch ios 4.3.5 staan, en ik wil 5.1 erop hebben. Ik heb vele apps op mn ipod, maar die staan niet in mijn itunes bibliotheek, maar als ik de de apps synchroniseer, staan ze niet meer op mn ipod. Maar voor ios 5.1 moeten mijn apps gesynchroniseerd zijn. Hoe kan ik mijn apps synchroniseren met de itunes bibliotheek, zo dat ik de apps op mijn ipod hou, en ios 5.1 op mijn ipod kan zetten?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
571

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je hebt in je app store op je Ipod een geschiedenis staan met vroegere aankopen, nadat ik mijn Ipod had geüpgrade naar 5.1 heb ik daar gewoon weer m'n apps gehaald die ik nog erop wou hebben. (Gekochte apps blijven gekocht, je hoeft ze niet opnieuw te kopen.)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Als je een reservekopie van te voren maakt, kan je hem weer updaten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Reservekopie maken in itunes wel zorgen dat je op de computer zit waar je je ipod altijd op aansluit anders gaat ie zeuren over apple acount enzo en verwijderd ie alsnog als je apps en gegeven dan gewoon in itunes drukken op update en dan instaleren zorg wel dat je een beetje goed internet hebt wat niet steeds wegvalt anders heb je daar straks weer problemen mee. Ga er wel van uit dat de update naar ios 5 ongeveer een uur duurt dit is natuurlijk afhankelijk van je internetsnelheid.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding