Hoe inloggen op Android Market?

Als ik naar de android market app wil gaan vraagt ie om het wachtwoord van mijn youtube account. Deze accepteert ie niet ook niet nadat ik het ww veranderd heb. Nu kom ik de android market niet in. Wat nu?

Toegevoegd na 24 minuten:
Ik kan als ik de android market app aanklik de gebruikersnaam niet wijzigen. Mijn gebruikersnaam van youtube staat daar. Help.

Toegevoegd na 1 uur:
Gelukt. Youtube accoubt verwijderd. Daarna pakte ie automatisch gmail. Ik moest wel die irritante stappen doorlopen met een verificatiecode. Bedankt voor de antwoorden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk heeft ie je Youtube account onthouden, maar je moet inloggen met je Google-account (gmail). Je moet dus je youtube-inlognaam weghalen en vervangen door je Gmail-adres. En natuurlijk ook het bijbehorende wachtwoord gebruiken. Toegevoegd na 29 minuten: Als je op je menu/instellingenknop drukt, kun je kiezen voor "Accounts". Selecteer daar eerst je goede account.

Voor de Android Market moet je geen Youtube account hebben maar een Google Account. Als je die nog niet hebt moet je deze eerst aanmaken, zie bron.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100