Hoelang kan ik muziek luisteren in een stilstaande auto, met de motor uit, voordat de accu leeg is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kun je niet concreet zeggen. Hangt vaan erg veel factoren af. - Hoe groot is je accu (aantal A/h) - Hoeveel vermogen neemt je radio op? (Watts/h) - Hoe vol zit je accu. - Moet de auto op het contact staan? Dan nemen meer dingen spanning op. Als je alles redelijk standaard zou hebben dan hou je het met anderhalf uur á twee uur vrij veilig. Maar ik zou zeggen, start na drie kwartier even de auto en laat heb een kwartiertje draaien.. kan de accu weer wat bijladen..

Dat ligt aan de staat van je accu, het vermogen de grote aantal cellen enz. Als je accu vol is gaat ie natuurlijk langer mee dan een die half vol is. Ook wat voor een installatie je in de auto hebt met of zonder versterker het vermogen van je radio enz. Gemiddeld zal het ongeveer een uur of 10 zijn.

Bij een volle accu en bij een 'normale' radio kun je wel een week of twee luisteren.

Dat is van te veel variabelen afhankelijk om te kunnen beantwoorden: * wat is de capaciteit van je accu (in een dieselauto zit een zwaardere accu dan in een benzine auto) * hoe oud is je accu * Wat is het vermogen van je installatie * gebruik je de radio of de cd speler Als je alleen de radio aan hebt in een dieselauto kan dat wel dagen duren voordat de accu leeg is.

Ligt eraan hoevol die zittt

Tja, bij mij is dat een paar minuten. Dan wil ie al niet meer starten! Dit zal vnl. komen van de zware woofer die er in mijn auto zit :). En omdat mijn accu niet optimaal meer is. Een week stilstaan is geen probleem, maar een paar minuten de radio+woofer aanzetten wel. Je ziet... 't hangt er maar helemaal vanaf! Kwestie van uitproberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100