Welke Ipod Touch kan ik het beste kopen?

Nou ik wil graag een Ipod Touch kopen. Maar ik weet niet of ik 16 GB of 32 GB moet kopen. Ik wil de Ipod gebruiken voor muziek luisteren, af en toe op internet en misschien 2 á 3 spelletjes op de Ipod zetten.
Wat is dan de beste keuze.

Alvast Bedankt!

Toegevoegd na 10 minuten:
Nou even voor de duidelijkheid. Ik heb niet veel geld en ik zou zeggen dat ik ongeveer tussen de 300 á 350 liedjes er op ga zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ten eerste heb je sowieso geen 16 gb ipod touch, wel 8 gb en die zou voor wat je noemt genoeg moeten zijn (als je geen 3000 nummers hebt)

Op 32gb kunnen 8000 nummers. 2 spelletjes zullen iets van een halve gb zijn. Nu kan je zelf uitrekenen hoeveel je zelf nodig hebt, zelf zou ik de 32gb nemen.

In dit geval zou ik voor 16Gb gaan, dat is meer dan genoeg zo te horen (lezen). Je hebt niet veel meer nodig als het enige dat je zult doen internetten is, muziek luisteren en af en toe een enkel spelletje spelen. Ik zou zelfs de neiging hebben om voor 8Gb te gaan in jouw geval, als die er is tenminste. Dat klinkt ook best genoeg voor je. Toegevoegd na 1 minuut: Mijn grootste reden dat ik in dit geval niet voor die van 32Gb zou gaan is omdat die veel duurder is terwijl je waarschijnlijk de ruimte niet nodig zult hebben. Maar als je geld genoeg hebt kun je best die van 32Gb nemen. In dit geval heb je beter te veel dan te weinig ;)

2 à 3 spelletjes maar? Ik zou er meer opzetten. De 32gb heeft een snellere processor, dus is sneller op internet. (weinig verschil, maar wel duurder). Het hangt er ook vanaf of je veel muziek hebt. Als je 2 à 3 spelletjes erop wilt zetten en niet al te veel muziek ( < 2000) raad ik je de 16 gb aan. Hopelijk heb je hier wat aan. Doeidoei!

Licht aan het aantal nummers en grootte van games. Ik zou zeggen 32 maar dat is wel heel makkelijk als ik niet over het geld van jouw beschik. 8 is denk ik te weinig. 32 misschien iets te veel. Dat is meer voor een IPAD van een bedrijf. Doe er maar tussenin zou ik zeggen.

Ik heb een iPhone 4 met 32GB. Er staan een kleine 2000 muzieknummers op, ongeveer 100 apps (variërend van een paar MB tot bijna 1GB), 200 foto's en enkele video's. Ik heb 24GB van de 32GB hiermee gebruikt. Apps kunnen uiteen lopen als het gaat om hoeveel opslagcapaciteit ze vragen, sommige games zijn nog geen 100MB terwijl FIFA bijvoorbeeld (een grote game met volledige Retina ondersteuning) 1,2GB groot is ongeveer. Kijk dus even goed naar wat je erop wilt zetten, sowieso is teveel geheugen altijd beter dan te weinig.

Ik zou geen 3 nemen want die is minder snel dan de iPod touch 4 ik heb de 4 32 gb van de 4 heb je geen 16gb

16 is waarschijnlijk meer dan genoeg! Ik heb zelf 8, en heeeeel veel spellen en meer dan honderd liedjes & hij is nog niet vol... Anders kan je het in de winkel nog vragen!

Zou een 8GB nemen , heb ik zelf ook, ruimte zat, als je krap komt, wat, zo te lezen, niet zal gebeuren, dan zet je bv wat foto's op de computer en verwijder je ze op de iPod. Helpt meestal. Jij hebt aan een 8 zeker genoeg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100