Ik heb op mijn TV bij Nederland 1, 2 en 3 een beetje "sneeuw" en ik hbe het ook met mijn andere TV?

Iemand die dat ok heeft? Het ligt denk ik niet aan de TV omdat de andere kanalen gewoon normaal zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb op de technische dienst van UPC gewerkt dus ik weet wat het probleem is. U heeft last van Interferentie. Dit heeft niets met uw tv te maken, maar met uw kabel. Coax kabel, dus van tv naar kastje in de muur. Koop een nieuwe kabel en sluit deze rechtstreeks aan op het kastje waar het signaal uitkomt naar de TV. Mocht dit goed werken, dien je nieuwe kabels te kopen. Coax kabels slijten ook (echt waar). Ik adviseer je om eens naar je kabelmaatschappij te bellen. Het is voor mij lang geleden dat ik daar werkte, maar dit geval kwam extreem vaak voor en besteedde we veel tijd aan uit. Elke klant slaagde uiteindelijk. Niet boos worden als men zegt dat je eerst nieuwe kabels moet kopen.

Gaarne wat meer info, wat voor soort aansluiting? digitaal ? analoog? digittenne? en welke bekabeling? hoor het graag Toegevoegd na 26 minuten: Als het alleen analoog is van UPC, dan kan het aan een paar dingen liggen. -De koppelingen (male/female connectors) zijn niet helemaal goed aangesloten. * oplossing: connectors controleren, en eventueel vervangeren door beteren connectoren (zie link) http://eshop.meijerijzerwaren.nl/index.php?action=extra&extra=A_downloads&lang=NL en klikken op het maken van een coax kabel. -De kabels zijn te lang. * oplossing: een signaal versterker plaatsen, doe dit op het punt waar het beeld het zuiverste is (vaak in de meterkast). Een signaal versterker versterkt alle signalen dus ook het ruis signaal. -De kabels hebben slecht contact. * Oplossing : nieuwe kabels aanleggen, aan te raden is om dit meteen met beteren kabels te doen. C12 of digitale kabels. succes.

ik heb het ook, ligt aan de kabel hier. aleen bij ned 1,2 en 3 is het en verdere zenders zijn in orde.

Wij hebben het ook, en wij hebben het sinds we een nieuwe LCD televisie hebben. Hiervoor hadden wij zo'n t.v. met zo'n enorme kont erachter. Die nieuwe t.v.'s zijn veel gevoeliger, en eigenlijk ook bedoeld voor digitale ontvangst. De publieke zenders storen dan. Het probleem gaat over als je overstapt naar digitale t.v. dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100