Kan je met een Samsung Smart TV Live TV kijken zonder een apart kastje?

Ik wil een alles-in-een standaardpakket nemen.
En kan dit dan met WiFi zonder dat ik een kabel hoef aan te leggen.
Met kastje bedoel ik het Motorola kastje die KPN altijd meegeeft voor Interactieve TV.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee. Tenminste, nog niet. KPN is hier achter de schermen wel mee bezig, maar daar is verder nog niet al te veel over bekend, ook niet wanneer dit uitgerold wordt. Je zult dus toch een interactieve ontvanger van KPN nodig hebben.

Samsung smart TV is in je TV ingebouwd Je TV is smart , als er een netwerk poort op te vinden is . vaak is er dan ook wel de mogelijkheid voor draadloos Dus geen kastje nodig( alleen internet verbinding via modem ) Er zijn verschillende apps maar niet alles is gratis maar bijv YTube netflix NOS RTLX programma gemist etc is er wel maar het zijn geen gewone TV kanalen meer internet apps die in staat zijn op wat op internet te bekijken is ook op de tv te krijgen. Dus bijv geen 13th street sci fi channel discovery eurosport e.d Toegevoegd na 3 minuten: Deze bovenstaande zenders krijg je alleen via het alles in 1 pakket als je een extra pakket neemt (verschil wellicht per provider) dus daarvoor heb je wel het kastje nodig

Nee, je zit vast aan een kastje OF CI-module en dus aan een kabel die naar het kastje loopt of een kabel die direct de TV ingaat. Smart-TV apps geven geen zenders weer zoals Ned 1,2,3 RTL SBS etc. (wat "TV kijken" is, sommigen scharen streaming hier onjuist onder). Met CI+ kan je zonder DVB-kastje televisie ontvangen, je duwt dan de kaart in een module direct in de TV. Maar dan moet de coaxkabel of satellietkabel wel direct in de TV. Toegevoegd na 1 minuut: Ah ik lees dat je KPN iTV wil daarbij is CI-module geen mogelijkheid. Dan zit je dus 100% aan een kastje vast.

als je een alles in 1 van kpn hebt en je kan met je smart tv op internet dan kun je via de kpn website online interactieve tv kijken en dat zijn gewoon de meeste zenders die je ook via hte kastje kan ontvangen.

Bronnen:
https://www.itvonline.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100