onze tv geeft steeds blokjes in beeld

Weet jij het antwoord?

/2500

In dat geval heb je Digitenne. (Denk ik, LOL) Verplaats je antenne. En als dat ook niet werkt, koop dan een speciale Digitenne buitenantenne.

Dan is je signaal te zwak... Loop de coaxkabel na en controleer dat de kabel direct en zonder aftakkingen naar de tv loopt... Dus doe alles eraf wat vertakt, dus de TV direct op het kastje aan de muur... Als nu het beeld wel goed is, weet je dat het aan te verdeelde kabel ligt... En dan moet je de splitsingen zo veel mogelijk beperken... Vooral coaxkabel-verlengers zijn kwaliteits-remmers...

Behalve bovenstaande tips: Het kan zijn dat je kabel gewoon niet goed in je tv zit, of als je een digitale ontvanger hebt, ergens een kabel een beetje los zit. Dus even alle koppelingen aandrukken, ook die van de SCART-kabels. Grote kans dat het opgelost is.

ik heb digitenne, een binnenantenne, en altijd als er een brommertje langsrijd, krijg ik ook blokjes en haperingen in het beeld, een buiten antenne zou dit probleem moeten verminderen word door kpn gezegd.

digitaal van ziggo? Hadden wij ook. We hebben de decoder gereset en 't kaartje opnieuw erin gestopt. Weg probleem

Zoals je leest heel wat mogelijkheden. Check eerst je coax kabels maar. En vervang deze voor goeie, maar ook je scart of hdmi kabel. En je zult zien dat je signaal weer iets beter is.bij digitenne koop een buiten antenne. bij een schotel richt em ff goed uit.

Als er meerdere personen tv kunnen kijken met behulp van splitters dan wordt de resolutie gesplitst zodat iedereen beeld heeft, als je dat zo hebt moet je een versterker aan je kastje doen waar je tv draad overal begint (dus niet in je kamer, maar in de meterkast). Dan moet het weer goed komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100