Mijn tv heeft geen internet aansluiting, kan ik hier toch internet op krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, daar zijn verschillende oplossingen voor. Je kunt bijvoorbeeld een Android TV-stick gebruiken. Die zijn niet zo duur, en je kunt ermee internetten en andere apps gebruiken.

Bronnen:
http://androidstick.nl/

daar zijn verschillende methodes voor ik ga er vanuit dat je een moderne tv hebt met hdmi maar niet met een internet poort of wireless internet mogelijkheid zoals je zegt 1 als je een pc aansluit die een videokaart heeft met een dvi uitgang sluit je deze via een dvi hdmi kabel. dan krijg je gewoon je compleet pc beeld op tv. er zijn wel andere methodes maar deze is de meest simpele 2 je koop bijvoorbeeld een apple tv of andersoortige media player het is dan wel geen echt compleet internet maar meer een media player. en kan je diensten als netflix daarop afspelen. 3 je tv beschikt over een usb poort waarin je een usb internet ontvanger op kan aansluiten. ook daarmee kan je diensten als netflix ontvangen gewoon browsen daarmee is niet echt handig meestal zijn het voorgeprogrammeerde app bijv youtube 4 Je koopt een goedkope xbox 360 of PS3 kan ook volgens mij let wel voor media players en xbox heb je daarna wel abbonementen nodig om ander diensten als netflix etc te kunnen ontvangen PS3 ken ik verder niet maar zal ook wel betaal diensten hebben De goedkoopste manier is dus wel een pc of mac die gewoon je tv als monitor gebruikt. Het is toch niet echt handig als je draadloos toetsenbord en muis etc moet gebruiken maar het is de meest veelzijdige optie. games videoclip kijken en gewoon internetten op de manier zoals je dat op de pc gewend bent is mogelijk maar denk dat browsen best wel lastig is met een toetsenbord en muis op de bank.

Mijn kinderen gebruiken de Wii om internet mee op de TV te krijgen. Werkt prima. Je moet dan wel je Wii aan het internet hangen (en dat moet je niet doen als hij gekraakt is).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100