Hoe kan ik mijn laptop aasnluiten op mijn tv?

Hallo,
Ik wil graag mijn laptop zo goedkoop mogelijk op de tv aansluiten.
Aansluitingen van de laptop:
- USB
- VGA
- Dvi

Tv aansluitingen:
- scart
- hdmi
- usb

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste wat je kunt doen gezien je aansluitingen. http://www.kabeltje.com/video/hdmi-dvi/merkloos-hdmi-dvi 1 van deze kabels is voldoende (DVI naar HDMI) Zodra je op de laptop de instellingen hebt gedaan moet dit meteen werken. DVI stuurt overigens geen Geluid over dus een extra set speakers is aan te raden

Bronnen:
http://www.kabeltje.com

dat kan je doen door een van de winkel te kopen en dan plug je die in maar dan moet je wel een moderne tv hebben. dus ga naar pc en hoplijk voor je lukt het. veel succes!

er zijn diverse usb naar hdmi. de dvi naar hdmi is een mogelijkheid, maar als je een snelle usb hebt kan je beter voor hogere resolutie gaan. http://www.allekabels.nl/na/0/1215848/usb-hdmi-converter.html je hoeft niet perse deze te kopen, maar is meer als voorbeeld bedoeld dat er de mogelijkheid is.

Sowieso van DVI naar HDMI. Het is afhankelijk van de videokaart in je laptop of daar dan ook automatisch geluid bij zit. Zo niet, dan moet je een extra aansluiting maken tussen je koptelefoonuitgang en je versterker of de rood-witte composiet-ingangen van je televisie en die in de instellingen van je TV inschakelen. Heeft je tv geen component? Een andere optie is dat je van VGA naar component gaat. Video moet je dan sowieso via de eerder omschreven manier doen. Maar DVI-HDMI is dus het beste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100