Kan ik met deze tv (zie beschrijving) hdmi gebruiken of kan ik mijn ps3 hierop aansluiten?

Dit is al mijn derde dezelfde vraag maar ik ga hem nu beschrijven.
De naam van de tv is: sony KV-21V6D tv. Op internet kon ik alleen de handleiding vinden. Verder zijn de afmetingen ongeveer naar schatting. Halve meter breed - 0.70 meter hoog - halve meter lang. Het is dus echt een blok.
De tv staat ook op een plateau met wieltjes omdat hij niet te dragen is. Het hij wel nog kleur. En voorin heeft hij een video band input zitten. Hij is al heel oud (ik denk 10 - 13 jaar). Heeft iemand anders nog andere oplossingen voor als ik een tv wil kopen waarop hdmi kan en ik mijn ps3 aansluiten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een oudere TV heeft vaak geen HDMI. Wat je wel kunt doen is om op een lagere beeldkwaliteit spelen via AV-kabels. Vaak hebben die oudere TV's wel AV-aansluitingen. AV zijn die rood-wit-gele poortjes/kabels. Als je een nieuwe TV wilt kopen hebben we meer info nodig. Wat vind je belangrijk aan een TV?

Elke tv die je zal kopen kan een ps3 aansluiting hebben en alle flat screens HDMI...kijk gewoon bij de mediamarkt voor wat je mooi vind en betaalbaar...als je full hd gaat is perfect...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100