Bestaat er een aanbieder van digitale televisie waarbij je geen maandelijkse kosten hebt?

Ik ben opzoek naar een aanbieder waarbij je 1x een bedrag betaald en verder niet vastzit aan een abonnement. Bestaat dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk niet dat je dit zult vinden. Het probleem is namelijk dat je digitale televisie jarenlang blijft gebruiken en zij er dus jarenlang kosten aan hebben. Het is niet als een voorwerp wat je koopt en waarbij je na het moment van aankoop niets meer met de leverancier te maken hebt. Je hebt het hier over een dienst/service die voortdurend geleverd wordt, 24 uur per dag, het hele jaar door. Want zou je dan één bedrag willen betalen voor een jaar? Of voor drie jaar? En wat gebeurt er nadat ze jou drie jaar dag en nacht van digitale televisie hebben voorzien? Zou je het dan automatisch willen laten ophouden? Of misschien zou je liever jaarlijks willen betalen, maar dan heb je het ook weer over een abonnement, alleen dan niet meer wekelijkse of maandelijkse betaling, maar met jaarlijkse betaling. Ik denk niet dat het op deze manier werkt.

Voor niets gaat natuurlijk alleen de zon nog op. Als je niet wilt betalen, kan je gewoon Free-To-Air zenders bekijken. Maar de meeste vinden dit te beperkt. Je zou met iemand welke wel een abonnement heeft, een deal kunnen maken zodat je zijn of haar kaart kan/mag delen. Maar meestal wil deze persoon er ook wel een kleine vergoeding voor. Als je mazzel hebt niet. Dan zou je in theorie gratis kunnen kijken.

Officieel zijn die er niet Bedrijven zitten onder andere alleen al aan zend rechten en die zijn best duur per klant;) voor een provider

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100