wij hebben een q media tv, maar nu willen we onze upc afstandsbediening koppelen, weet iemand hier de code van?? Op upc is het niet terug te vinden???

Toegevoegd na 49 minuten:
bedankt voor de zeer snelle reacties, maar helaas.
Het enige wat de tv doet is van zender verspringen, maar gaat helaas niet uit....

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt de code automatisch laten zoeken volg onderstaande stappen Instelcode automatisch zoeken Staat het merk van uw TV, videorecorder of DVD-speler/-recorder niet in de lijsten met instelcodes of werken de vermelde instelcodes niet, gebruik dan onderstaande informatie. • Zet het apparaat waarvoor u de UPC Afstandsbediening wilt instellen aan. •Druk op en laat deze vervolgens weer los (gebruik de voor het zoeken van de instelcode voor uw videorecorder of DVD-speler/-recorder). •Houd en tegelijkertijd ingedrukt. Wacht tot op de UPC Afstandsbediening twee keer oplicht en laat de knoppen daarna los. •Druk achtereenvolgens op , en . op de UPC Afstandsbediening licht twee keer op. •Richt de afstandsbediening op uw TV en druk op . •Houd de afstandsbediening op uw TV gericht. Druk keer op keer op [ch ] van de UPC Afstandsbediening, totdat uw TV uitgaat (iedere keer dat u op [ch ] drukt, stuurt de afstandsbediening naar uw TV een ‘uit’-signaal dat hoort bij een bepaalde instelcode). Als de instelcode is gevonden die bij uw TV hoort, gaat uw TV uit. Als de instelcode is gevonden die bij uw videorecorder of DVD-speler/- recorder hoort, stopt uw videorecorder of DVD-speler/-recorder met afspelen. •Druk direct nadat uw TV uitgaat op om de instelcode op te slaan. Let op! Het kan zijn dat u meerdere keren op [ch ] moet drukken voordat u de juiste instelcode gevonden hebt en uw TV uitgaat. Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat u met de functie ‘Instelcode zoeken’ uw code gevonden hebt. Houd tijdens het zoeken van de instelcode de UPC Afstandsbediening steeds op uw TV gericht. Toegevoegd na 2 minuten: Laat even weten of het gelukt is.

Bronnen:
http://www.upc.nl/televisie/tips_vragen/tip_4/

In de gebruiksaanwijzing van de afstandsbediening staat de mogelijkheid aangegeven om automatisch te zoeken Hier is de gebruiksaanwijzing te zien: http://www.upc.nl/pdf/upc_gebruikershandleiding_afstandsbediening.pdf succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100