Kan whatsapp op een tablet?

Ik ben van plan om een tablet te kopen voor mijn opa. Hij wil daar natuurlijk graag whatsapp op. Er staan veel artikelen over op internet, maar die zijn allemaal vrij oud en erop gebaseerd dat je een mobiele telefoon hebt, zodat je whatsapp web kunt gebruiken. Hij heeft echter geen mobiele telefoon. (Geen smartphone, wel een oude klaptelefoon)

Kan je gewoon de APK van de website van whatsapp downloaden en kan je de gewoon en het nummer van zijn klaptelefoon gebruiken? Of moet je een tablet kopen waar een simkaart in gebruikt te worden? Of staat whatsapp gewoon in de playstore voor tablets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor Whatsapp moet je een sms kunnen ontvangen op het toestel/tablet waar je hem op wil registreren. Voor zover ik weet heb je dus een SIMkaart nodig

Via Google Voice kan je tegenwoordig Whatsapp installeren met een nep nummer. Dat kan je op veel plekken vinden. Hier 2 locaties waar het stappenplan staat: https://www.gratisdatingtips.nl/whatsapp-zonder-telefoonnummer/ https://nl.wikihow.com/WhatsApp-gebruiken-zonder-telefoonnummer Je hebt dus idd een telefoonnummer nodig. Die maak je aan. Een simkaart is niet nodig.

Je kunt whatsapp via whatsappweb gebruiken op je tablet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100