Bestaan er ook airco's van 250 watt tot 500 watt?

Ik kom alleen maar airco's tegen die 1500 watt of hoger zijn. Ik weet dat je een airco kan instellen, waardoor hij ook minder stroom verbruikt, maar ik kies er bewust voor om dit niet te doen. Het is maar voor een klein kamertje. Een normale ventilator volstaat niet en het kamertje heeft geen raam.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wellicht is een aircooler wat. Deze gebruikt maar 60 Watt. Je moet het apparaat niet met water vullen, daar wordt de kamer alleen maar benauwd en vochtig van. Het ventilatorvermogen moet het doen. Het enige nadeel vind ik het monotone lawaai: het is of je op een schip zit waarvan je constant de motoren hoort. Het voordeel is dan weer dat je geen last hebt van luidruchtige buren e.d. Bij warm weer gebruik ik een vrij geruisloos ventilatortje, bij heet weer zo'n aircooler.

Bronnen:
http://www.ts24.nl/product_info.php/info/1...
https://www.alternate.nl/html/product/info...
https://www.bol.com/nl/p/tristar-at5450-mo...

Ja die bestaan, zie bron: 350 Watt. Maar deze zijn split level, je zal dus de buitenunit ergens moeten plaatsen buiten de kamer. Dat zou op de gang kunnen, maar dan moet je die wel goed kunnen ventileren anders wordt het daar gevaarlijk warm.

Bronnen:
https://www.bol.com/nl/p/eurom-airco-s-ac-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100