Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom wordt de douche niet warm?

Sinds kort woon ik op kamers. Ik zit in een huis met twee anderen, ik heb een douche voor mezelf. Alleen, als ik douche dan wordt soms het water helemaal niet warm. Ik heb van alles geprobeerd; kraan helemaal open zetten, kraan heel heet zetten, een combinatie van die twee, 5 minuten wachten voordat ik eronder stap, maar niks helpt.
De andere douche (die een verdieping lager staat) doet het perfect.

Als ik douche gebruikt niks (behalve de verwarming?) warm water. We hebben een geiser, die staat achter 'mijn' douche. Ik heb gemerkt dat als ik de douche aanzet, de geiser soms helemaal niet aan slaat.

Hoe komt dat?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
915
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Kan komen door de geiser ofz
Ritsuka
10 jaar geleden
En de kraan van de wasbak doet het wel warm?
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Komt er veel of weinig water uit de douche? Als er een spaarkop o.i.d. op zit zou het kunnen dat de douche net te weinig water verbruikt om de geiser aan te laten slaan.
Draai dan tegelijk ook een andere warm water kraan (een klein beetje) open.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Te weinig waterdruk, omdat je op bovenste etage wooont, zodat geyser niet aanslaat. Hij werkt misschien wel, als niemand in huis water gebruikt..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding