Waarom zijn de ovens van Ikea in de VS breder dan in Europa?

Ik heb gekeken naar een Ikea-keuken, maar het blijkt dat Ikea alleen maar ovens (en bijbehorende kastjes) van 60 centimeter heeft. Het liefst zou ik een bredere oven willen. Op de site van Ikea in de VS zijn de meeste ovens ruim 76 centimeter breed. Waarom dat verschil?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het gemiddelde woonoppervlak van een huis in de VS is ongeveer twee keer zo groot als dat van een huis in Europa. Dus waarom een klein oventje nemen als het ook iets groter kan? Toegevoegd na 21 uur: Daarnaast moeten er grotere maaltijden in de oven kunnen. Gemiddeld aantal personen per huishouden VS: 2,55 (in 2012) Gemiddeld aantal personen per huishouden Europa: 2,3 (in 2012) Toegevoegd na 21 uur: Daarnaast moeten er grotere maaltijden in de oven kunnen. Gemiddeld aantal personen per huishouden VS: 2,55 (in 2012) Gemiddeld aantal personen per huishouden Europa: 2,3 (in 2012)

Bronnen:
http://pordata.pt/en/Europe/Average+number...
http://www.apartmenttherapy.com/average-ho...
http://www.marketingcharts.com/wp/topics/d...

Kalkoenen, is het antwoord. Het nationaal gerecht van Amerika. Die kunnen joekels zijn van 18 kg. Dit kan je niet kwijt in een klein oventje. Nu gaat het eigelijk niet alleen over kalkoenen, want in Amerika is alles groter ook het andere voedsel Robby BB

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100