wat is verschil tussen een dure en goedkope tafel ventilator?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het formaat. De kleinere zijn meestal goedkoper dan de grotere... Zonder gekheid: het verschil merk je bij het in elkaar zetten. Een ventilator van goede kwaliteit zet ik binnen een kwartier in elkaar. Maar laatst kocht in goedkope ventilator, en de kwaliteit was heel beroerd. Gaten verkeerd geboord in de fabriek en dat soort dingen. Anderhalf uur bezig geweest om het ding in elkaar te zetten... Natuurlijk had ik er mee terug kunnen gaan naar de winkel, maar ja, het was bloedheet in mijn slaapkamer en had snel verkoeling nodig. Goedkoop is vaak duurkoop, maar uiteindelijk na de nodige problemen om het ding in elkaar te zetten, verkoeld hij gelukkig wel naar behoren. Een ander verschil in kwaliteit kan zijn: het lawaai dat het ding voortbrengt. Kan te maken hebben met de motor, of hoe de schroef gevormd is. Een koele slaapkamer is fijn, maar als je vervolgens niet kan slapen door het lawaai van de ventilator wordt je daar ook niet vrolijk van.

Ze doen allebei hetzelfde werk, dus dat is het verschil niet. Misschien dat de duurdere een bekend(er) merk is. Of de duurdere heeft wat meer vermogen zodat hij harder blaast Of het design is beter uitgedacht, mooiere uitstraling dus.

Dat je voor de ene meer geld betaald dan de andere en ze waarschijnlijk allebei het zelfde doen ;-)

Je betaalt meer voor hetzelfde, maar bekend merk. Of je betaalt meer, maar beter, want grotere draaiing of mooiere afwerking (versiering)

Het verschil is natuurlijk: De prijs

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100