Heeft iemand ervaring met montage en gebruik van een Sanibroyeur? (zie uitleg)

Ik overweeg om zelf een 2de toilet te plaatsen in de badkamer op de 1ste verdieping. Bij het plaatsen van een "gewoon" toilet is er veel hak- en breekwerk nodig voor aan- en afvoerleidingen. Alternatief zou een Sanibroyeur kunnen zijn. Zijn er mensen die ervaring hebben met het zelf monteren en het gebruik van een Sanibroyeur en is deze qua kwaliteit en gebruiksgemak te vergelijken met een gewoon toilet?

Weet jij het antwoord?

/2500

wat betreft de montage, geen ervaring. wel het gebruik. het doorspoelen maakt in vergelijking met een normaal toilet veel meer kabaal en is op een 'slaapverdieping' dan ook voor 's avonds en 's nachts niet aan te bevelen.

Wel ervaringen.. Met verstoppingen.. Bah wat een vieze dingen, ik zou je er geen 1 aanraden.. Alles moet vermaald worden en dan door een dunne pijp heen gedrukt. Een verstopping is dan snel gebeurd..

Als je een sanibroyeur installeert moet je wel zorgen dat hij afvoert op de WC afvoer beneden. Ik had een maatje die hem had aangesloten op de gootsteen afvoer beneden hem. Daar kwam de zaak naar boven (de weg van de minste weerstand). Niet aan te bevelen.

Geachte Heer Er zijn vele verhalen over het geluid ,dit is in onze ogen zeer overdreven . Ja, de oude modellen is/was dit zo. (Maar dat was /was vroegen ook met een badkamer ventilator) En wat voor de ene een hoop is voor de ander gewoon . Als u kijkt op broyeurexpert zijn diverse merken . Sanibroyeur is een merk en geen product omschrijving. Alle modellen zijn daar te zien en te horen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=JzuRyMVGYLs

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100