Hoe krijg ik een voorwerp uit de stofzuigerslang?

Afgelopen week was ik aan het stofzuigen en blijkbaar heb ik iets opgezogen, ik weet niet wat, en nu krijg ik het er niet uit.
Het zou een sok of iets kunnen zijn. Elke keer als ik de stofzuiger nu aanzet, begint te slang te wapperen en geluid te maken. Een paar weken geleden kon ik een stukje papier wat erin was gegaan makkelijk erdoorheen krijgen door het uiteinde van de slang vacuum te zuigen. Maar wat er nu in zit, vermoedelijk iets van een sok, dat lukt niet. Heeft iemand een idee wat ik eraan kan doen, zonder meteen een nieuwe te kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Slang er af. Met een lange stok of bezemsteel kom je vaak een heel eind, soms zelfs al met een lange haaknaald. Of gewoon in de tuin keihard rondslingeren, wil ook nog wel eens lukken. En volgende keer EERST vegen, DAN zuigen, dan krijg je dergelijke verrassingen niet zo snel. En een sok is nog een keer te doen, maar haarschuifjes, spelden, sateprikkers en dergelijke, kunnen ook het begin zijn van heel vervelende verstoppingen.

Met een stuk ijzerdraad waarin op het uiteinde een klein haakje is gebogen, moet 't lukken.....

Je hebt al goede tips , indien dat niet lukt , stofzuiger slang los , dan de tuinslang , er in zeker bij een bocht werkt dat goed . En dan evt het water aan . Wel van smal naar breed . :) ik heb gister nog m'n regen pijpen op deze manier (mis) behandelt . Succes.

De slang even met de andere kant op de stofzuiger houden zodat ie het terug kan trekken. Op die manier is het ook vele malen hier gelukt.

Een bamboe vishengel is altijd langer dan welke stofzuigerslang dan ook. Dus als het voorwerp niet muurvast zit, moet het daarmee lukken.

wat ik weleens doe als al het bovenstaande niet werkt is het opzuigen van een grote knikker. omdat het zwaar is neemt het onderweg dingen mee (het komt wel met een knal in de stofzuiger, dus heb je er 1 met een lege stofzuigzak of geen stofzuigzak is het #geen# aanrader) (kijk wel uit met scherpe voorwerken in je slang als je hiermee de verstopping wil verwijderen, voor je het weet prik je er doorheen)

Bij sommige stofzuigerslangen zit bij de zuigermond en het koppelstuk met de stofzuiger aan twee kanten een palletje dat je met een schroevendraaier kunt indrukken. Daarmee komt de zuigermond/het koppelstuk los van de slang. Vervolgens kun je opgezogen voorwerpen gemakkelijk verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100