camera zegt dat de betterijen leegzijn maar ik heb ze een hele dag opgeladen wat nu?

ik heb een hp photosmart 715 in de kast gevonden, ik heb er volle batterijen in gedaan en als ik heb aan zet gaat die na 10 sec. piepen en gaat die uit en staat er dat de batterijen leeg zijn, weet iemand wat er aan de hand is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer eens met nieuwe, niet-oplaadbare batterijen. De oudere Photosmart camera's werken niet altijd goed met oplaadbare batterijen omdat de spanning van deze batterijen lager is, namelijk 1,2 Volt ipv 1,5 Volt. Als dat ook niet werkt kijk dan nog eens goed naar de batterij contacten in de camera. Grote kans dat deze na een tijdje zijn gaan oxideren, meestal zie je dan een groen of bruin laagje erop zitten. Met een wattenstaafje kun je er vaak wel bijkomen. Succes! En laat even weten of het geholpen heeft.

Of de batterijen zijn oud en op, of je oplader werkt niet voldoende meer. In deze situatie kan ik mij niet viorstellen dat het aan je camera ligt.

Pak het wetenschappelijk aan: koop of leen een setje geschikte batterijen om uit te sluiten dat het aan je camera ligt. (Al ben ik het eens met reacties hierboven dat dat niet waarschijnlijk is). Waarschijnlijk zijn een of meer batterijen uitgeput. Dat ze in andere apparaten nog wel functioneren zegt niet zoveel, die trekken misschien minder stroom. Ik had hetzelfde probleem en heb een batterijtester gekocht. Dat kost wat, maar heeft me ook wat opgeleverd, omdat ik erachter kwam dat slechts enkele exemplaren van mijn oplaadbare batterijen niet meer deugden en de rest wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100