ik heb een nieuwe mp4 speler nodig maar ik wil geen dure, iemand een tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat dacht je van een iPod shuffle? Of, als je toch besluit wat meer uit te willen geven, zo'n mooie nieuwe iPod nano?

Bronnen:
http://www.apple.com/nl/ipodnano/
http://www.apple.com/nl/ipodshuffle/

Ga naar winkels zoals kijkshop, of sheerenfoppen. Daar zie je wel eens leuke MP4 spelers voor een zacht prijsje. scheerenfoppen heeft ook een leuke: http://www.scheerenfoppen.nl/nl/beeld-en-geluid/personal-audio/mp3-spelers/difrnce/mp1850-8gb-mp3-mp4-speler/p31738 Kijkshop: http://www.kijkshop.nl/zoeken/mp4/ succes!

Koop een tweedehands Ipod Touch op marktplaats. Er zijn zojuist nieuwe modellen van de Touch verschenen en veel mensen verkopen degene die ze nu hebben. Ik heb mijn perfect werkende Touch met 16Gb vorige week voor 100 euro verkocht. Daar zat het hoesje van 19,95 ook bij. De 8 GB moet voor tussen de 70-90 te krijgen zijn.

Ik ben zelf een iPod fan (Nano kan ook video weergeven, maar is duur), maar Sweex zit in de onderkant van de markt. Ik heb op kieskeurig een selectioe gemaakt, op volgorde van prijs. Als je op de links klikt zie je ook wat anderen er van vinden. Mijn dochter heeft een Sony Walkman (mp4), betaalbaar en een goede kwaliteit.

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl/product/search/qu...

Tja wat wil je, een beetje kwaliteit en mogelijkheden kost geld. Ik ken genoeg mensen die een 'goedkope' mp4 speler kochten en er later spijt van kregen. De iPod touch is op dit moment een van de beste mp4 spelers die er is met de meeste mogelijkheden. Muziek, films, foto's, spelletjes, Internet, E-mail en nog veel meer.

Bronnen:
http://www.apple.com/nl/ipodtouch/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100