Probleem met oortjes, ik hoor alleen bij de linkse, hoe kan dit?

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn oortjes, want ik hoor alleen maar door mijn linkse oortje en niet door mijn rechtse oortje, bij andere apparaten zoals een laptop of telefoon doen wel allebei de oortjes het. Ik heb mijn geluidinstellingen nagekeken en wat dingen veranderd, maar niks hielp.

Zou het een draadbreuk zijn? Of is er toch iets niet goed in de instellingen?
Laat alsjeblieft snel een reactie achter, want ik zou het wel fijn vinden, als ik door twee oortjes geluid mag en kan horen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"bij andere apparaten zoals een laptop of telefoon doen wel allebei de oortjes het." Er zijn 4 mogelijkheden: - óf je oortjes niet stuk maar de stekker zit niet goed in het apparaat - óf je hebt inderdaad met een draadbreuk te maken en er is toevallig even contact - óf het plugje past niet bij het apparaat (b.v. een stereo oortje in een mono apparaat) - of het contactje in het apparaat is stuk. Meestal werkt een ander oortje in het apparaat dan ook niet. Welke van die 4 het is, dat is op afstand niet te zeggen. Toegevoegd na 1 minuut: Oh... aan de instellingen kan het inderdaad ook liggen. In dat geval moet je de balans bijregelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100