Hoe krijg ik geluid draadloos van m'n laptop naar mijn versterker?

Ik ben de AUX-kabeltjes zat, ze slijten nogal snel. Ik heb weleens wat gehoord over een apparaat wat je aansluit op je versterker en via WIFI de media ontvangt van je laptop, maar hier kan ik weinig over vinden op het internet.
Heeft iemand hier meer kennis over? Alle tips zijn welkom!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je versterker bleutooth heeft daar mee

Daar bestaat een handige Bluetooth-ontvanger voor, de Beewi BBR 100. Je steekt ‘m in het stopcontact en verbindt ‘m met een stereo 3,5 mm naar tulp kabel met de AUX-ingang van de versterker. Ik heb er eentje gekocht voor in het café: klanten kunnen hiermee eigen muziek naar de geluidsinstallatie streamen als er speciale verzoekjes zijn.

Bronnen:
http://www.bee-wi.com/bluetooth-stereo-mus...

Via i-Tunes kan het via een Apple airport. Heb ik thuis ook werkt super. Let wel op de Airport via bedraad aansluiten op de router.

Zo'n prachtige logitech bluetooth audio ontvanger aanschaffen. En als ze geen bluetooth in je laptop hebt even bij miniinthebox.com een usb-dongle kopen voor €1,50 Het is niet de goedkoopste, maar vind ze wel het beste! http://www.bcc.nl/logitech-bluetooth-audio-streamer-980-000541(65753)?fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_nl%2f%24s%3dlogitech%5cu0020bluetooth&search=logitech%20bluetooth

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100