Hoe kan ik mijn stem het beste opnemen voor een youtube video?

Ik wil al een tijdje een prank channel maken op youtube alleen heb ik nog wat benodigdheden nodig, zoals audio opnamen apparatuur.

Hiermee bedoel ik dus een soort apparaatje wat je bij je broeks band zit of in je zak doet en een klein microfoontje onder je t-shirt heb zitten.

En dat zou mijn stem en van de anderen mensen moeten kunnen opnemen.

Wat ik wel zag is dat je bij bepaalde audio opnamen apparatuur 2 kastjes heb, de ene heb ik en de anderen heeft mijn camera man en dat kastje zit in de camera. (Dit is volgens mij de beste manier alleen wel de duurste als ik het goed heb)

Omdat het een nieuw project voor mij is wil ik ook niet honderden euro's voor uit geven maar ik moet natuurlijk wel goed verstaanbaar zijn.

Echter ben ik hier zelf niet in thuis en zou ik niet weten waar ik op moet letten en wat goed is.

Ik zou graag wat informatie willen hebben en wat jullie mij aanraden.

Mvg Djordan,

Weet jij het antwoord?

/2500

pak de headphones van je telefoon! vaak zit hier een microfoon in, zo niet, koop dan nieuwe, deze zijn toch maar 5 euro!

Er zijn op YT ook verschillende mensen die hun Iphone via een bepaalde app met een laptop verbinden, en zo hun stem opnemen. Ik denk dat er voor Android ook zulke apps verkrijgbaar zijn. In Apple's App-Store zijn verschillende apps te vinden, één hiervan is freedomMIC. Misschien is dit wat je zoekt?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100