hoe ver is het bereik van de Altec Lansing Back Beat 906?

in sommige revieuws staat die maar 80 CM bereik heeft maar andere zeggen dat de heatset meer dan 10 meter heeft.

heeft iemand eigen ervaring over deze headset?

wat is nou de echte afstand en waarom zeggen sommige mensen dat het maar 80 cm bereik heeft.

http://www.pdashop.nl/review/69680/altec-lansing-back-beat-906-bluetooth-headset.html?pagesize=0

dit is het product wat ik bedoel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij hebben de Altec Lansing Back Beat 906 hier als personeelsaanbieding gehad dus er zijn wel een aantal van onze werknemers die deze headset gebruiken. Na een korte rondvraag blijkt dat 80cm een veel te lage schatting is en dat deze klant dan ongetwijfeld een probleem heeft/iets fout doet. Hier op kantoor worden dingen gezegd van een bereik tussen 5 en 10 meter. In principe zou dat ruim voldoende moeten zijn voor een Bluetooth-headset maar ik weet natuurlijk niet wat u behoeftes hierin zijn.

Hier een citaat: "Hoewel er op de verpakking en verschillende omschrijvingen staat dat de backbeat 10 meter mee gaat, ik heb het getest en met wat haperingen (hoe verder je van de bron weg gaat hoe minder goed de ontvangst natuurlijk) heb ik wel zo'n 20 meter verderop nog van mijn muziek kunnen genieten!"

Bronnen:
http://www.smartphoneshop.nl/review/69680/...

Ik denk dat de reikwijdte voornamelijk beinvloed wordt door omgevingsfactoren. Denk aan muren, andere signalen etc. Wellicht ook de sterkte van de batterijen in de ontvanger die een rol spelen. Als deze bijna leeg zijn kan ik me voorstellen dat de ontvangst een stuk minder wordt.

atmosferishe storingen kunnen ook van invloed zijn,maar ik weet niet of het op deze freqentie,s ook het geval is. dus de ene of de andere dag kan schelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100