Ik heb vandaag mijn ipod laten vallen. Helemaal vol met barsten.. maar naast de barsten zie ik wel alles. nog handig om een beschermfolie te kopen?

Veel barsten, maar ben naar de apple store geweest en die hadden gezegd dat een nieuw glas wel 139 euro kost. Zoveel wil ik er zeker niet voor betalen.. Zou het helpen om een bescherm folie voor mijn beeldscherm te kopen? Het is alleen voor het voorkomen dat ik me niet open haal aan het glas, dat is al gebeurd namelijk. Ik weet eigenlijk niet of het folie werkt, door de barsten kan je het niet goed glad strijken..Er komen dan misschien veel luchtbellen in. Help!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

€139 is belachelijk veel. Wat een oplichterij. Woon je in een grotere stad? Als dat zo is zijn er waarschijnlijk tientallen studenten die iDevices repareren voor een paar tientjes. Gewoon op Marktplaats zoeken naar 'reparatie iPod/iPhone' en zoek binnen een straal die jij redelijk vindt. Beschermfolie heeft geen zin. Dat werkt alleen tegen krassen. En aangezien je iPod al vol met krassen zit, heeft het dus weinig zin.

Ik zou zeggen koop een hoesje dat heb ik ook en heb hem al tig keer laten vallen en er zit nergens een barst alleen paar gebruikers krasjes, ook heb ik een beschermfolie (€11,00) gekocht bij expert rn zij plakken het erop zonder bubbels (min mogelijk)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100