Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

In welke Chinese (of andere goedkope productieland) kun je het beste iPhone oordopjes kopen en waar komen ze het snelst aan dus bij welke webshop?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Audio
568

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik zou dan eens op Ebay kijken. Je zult er daar genoeg vinden. Mijn broer koopt er regelmatig spullen voor zijn fototoestel die anders €40 kosten, maar een namaak op Ebay €5 euro kosten en qua kwaliteit zeer zeker goed zijn.
Mocht je dus voor Ebay kiezen kijk dan wel altijd de recensies over de desbetreffende verkoper na, betrouwbaarheid, kwaliteit, etc. Ik weet niet hoe oud je bent, maar houd er wel rekening mee dat je hiervoor altijd een vorm van een betaalrekening nodig hebt, Ideal, creditcard, en dergelijke.

Ik heb al kort een zoekpoging gewaagd:
iPhone oordopjes voor $2.65, gratis levering, en binnen 60 dagen is het mogelijk te retourneren. 99.2% Positieve feedback van deze leverancier. Kijk zelf maar eens:
http://www.ebay.com/itm/Headset-Earphone-With-Mic-for-iPhone-4-3GS-3G-i-Pod-Touch-Nano-Headphone-Earbuds-/270882453754?pt=PDA_Accessories&hash=item3f11da38fa

Veel succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding