Welke programma's kunnen op een ipad?

Kun je op een ipad ook gewoon word gebruiken voor school bijvoorbeeld? En kun je ook nog een andere internet browser gebruiken zoals google chrome? En kun je vlc player gebruiken om bijvoorbeeld films te kijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

VLC kan niet meer, Google Chrome ook niet. Je kan wel dingen typen.

Het vervelende aan Apple is dat ze geen dingen van Windows accepteren. Daarom kan je bijvoorbeeld geen uitzending gemist bekijken via je iPad met Safari omdat je dan Silverlight moet instaleren en dat is afkomstig van Windows. Dus je moet met allemaal apps gaan werken en de programmas moeten niet gemaakt/afkomstig zijn van Windows.

Je kunt de iPad prima voor school gebruiken, je zult misschien wel even goed moeten zoeken welke apps je fijn vind, maar er is keuze uit meer dan 65000 apps dus keuze genoeg. Google chrome is er niet voor de iPad maar er zijn wel andere browsers voor de iPad zoals opera. VLC stond in de appstore maar is weggehaald door apple, je kunt natuurlijk wel gewoon films kijken op de iPad maar dan zul je de films om moeten zetten naar het goeie bestandsformaat (mp4), hier zijn genoeg gratis programma's voor te vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100