Morgen ga ik vliegen, wil m'n iPod Touch meenemen in handbagage. Wordt allea er niet afgehaald/gereset bij de controle? Met die poortjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is onzin dat een metaaldetectiepoortje je elektronische apparatuur zou beschadigen of resetten. Het is echter wel aan te bevelen om je iPod in het bakje te deponeren waar je ook alle losse metalen voorwerpen uit je zakken en je riem met metalen gesp in legt. Dit bakje gaat dan door de röntgenscanner en ook deze heeft geen nadelige effecten op je iPod. Als je nog metalen voorwerpen door het metaaldetectiepoortje meedraagt dan zal de beveiligingsbeambte je willen foulleren en met een handscanner nakijken.

Nope, gewoon in een bakje doen, gaat die door de scan... Gebeurt niks mee

Electronica moet je nooit door het poortje of de scan doen, maar in het bakje stoppen, dan krijg je ook geen problemen.

Nee tuurlijk niet wel uit de buurt van de scan houden anders is er grote kans dat die niet meer doet

Ik heb dit jaar ook gevlogen en mijn ipod meegenomen en heb m gewoon in mn tas gedaan en moest mn tas in zo'n bakje leggen. Dus dat komt allemaal wel goed. Je moet m wel aan het begin van de vlucht en aan het eind uitzetten, maar dat zeggen ze je daar ook. Veel plezier!

K heb ook gevlogen en heb mijn been gebroken zat toen in mijn rostoel en me ipod zat in me broekzak en ben met me mobiel en ipod door die poortjes gegaan maar er gebeurde niks maar voor de zeker heid zou k m wel in een bakje doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100