Ebuddy blijft maar laden, wat te doen?

Ik heb al een tijdje ebuddy op mijn IPod touch en hij heeft het altijd goed gedaan. Vanaf vandaag blijft hij hangen bij het inlogscherm.
Hij blijft maar laden en laden...
Ik heb hem al opnieuw geïnstalleerd maar zonder resultaat...
Wat te doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar is op dit moment niks aan te doen. Heb het zelf ook wel is, heeft hij geen goede verbinding met internet. Probeer het eens op een andere plaats in huis.

Force quit: Hou de power knop 5 seconden in, dan zie je : ZET UIT . laat dan direct de power knop los en direct daarna hou je de home button een paar seconden in. Dan stopt je ipod voor 1 sec en dan heb je meer Geheugenruimte en dan zou de app hwt in principe weer goed moeten doen! Je kan dit in apps en ook op het homescreen gebruiken! Hoop dat dit helpt ;)

Naar mijn idee is opeens een cel in je accu defekt en dan zakt de spanning opeens met wel 3 volt (bij lithium) of 1,3 volt (bij NiHy). Dit spoor je op met een multimeter, die kosten geloof ik 10 euro bij bouwmarkten en heb je nog levenslang plezier van om lege batterijen mee te controleren, of defekte snoertjes en opladers etc. Sommige jeugdigen zijn zo inventief dat ze het celletje vervangen voor een ex. uit de radioonderdelenwinkel maar waarschijnlijk heb je nu toch een nieuwe accu benodigd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100