Wat zijn de kosten van een sterilisatie bij een poes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf een dierenarts genomen die buiten een groot stadsgebied werkzaam is. Is tevens veearts. Het verschil is de prijzen is verbijsterend. Dat ik 10 minuten over de snelweg moet om te bereiken valt in het niets qua benzinekosten. Ik heb twee rekeningen bij elkaar gelegd voor éen en zelfde injectie bij mijn hond : oude dierenarts € 12,95 plus consult € 50, nieuwe 0,50 plus consult € 20. Twee voorbeelden van tarievenlijsten, je moet ook weten of het incl.pijnstilling is en BTW http://www.dapschagen.com/tarieven.htm http://www.dierenkliniekdewetering.nl/praktijk/tarieven/index.html Deze 2 links heb ik willekeurig opgezocht.

Bij de poes van mijn dochter zou dat rond de 70 euro zijn. Dat lag behoorlijk boven haar budget en nu heeft ze met volle tevredenheid de veel goedkopere poezenpil. Mijn dochter wilde het vooral om de krolsheid van haar poes, en dat is met de poezenpil ook zo goed als verdwenen. Toegevoegd na 6 minuten: Is overigens niet geheel zonder risico. Zie ook de reacties hieronder.

mijn dierenarts vraagt rond de 95 euro, maar de prijzen kunnen flink verschillen. een rondje bellen is raadzaam.

Ik heb mijnpoes in het asiel gehaald. Ze was daar gesteriliseerd en ik betaalde ongeveer 60 Euro voor de poes. Voor dat geld was ze ook ontwormd en ingeënt.

hoi ik ben er achter dat hier in de stad de prijzen varieren van 80 tot wel 150 het is dus raadzaam om id goed rond te bellen voor een prettige prijs. Je kreeg het advies evt de kattenpil te gaan gebruiken NIET DOEN hooguit 1x dit kan kanker veroorzaken aan bv de melkklieren bij vaker gebruik en dan ben je meer kwijt dan de sterilisatie

Zoals al gezegt is, goed rondbellen want de prijzen verschillen enorm. Ik weet niet hoelang je wilt wachten, maar de dierenbescherming heeft 1x per jaar een actie dat je een deel van de kosten terug krijgt. Ik dacht dat dit in het voorjaar was.

Net mijn kater laten castreren en dat kostte 59,50 en wat ik weet is het bij een poes 2 keer zo duur...

je hebt bij dierenartsen ook af en toe gratis sterilisatie dagen (misschien is die wel weer binnenkort).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100