welke bodem voor konijnenhok?

Is het een goed idee om als bodem voor een (binnen) konijnenhok gewoon krantensnippers te gebruiken en dan elke dag verse hooi geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb heel lang konijnen gehad :) ze houden van kranten (die gaan ze ook verscheuren en mee spelen) en hooi om in te liggen en te eten leg het hooi wel op een vaste plek en niet op de plaats waar het konijn zijn behoeftes doet anders kan die ziek worden tip: hooi in een dieren winkel is veel te duur je kan beter bij een boer langs gaan ;) veel plezier met je konijntje :)

dat kan als je je konijn ook een toiletje geeft met kattenkorrels en daarin zijn behoeftes doet. konijnen zijn schone dieren en gaan meestal uit zichtzelf een hoekje kiezen om de behoeftes te doen. en dan hoef je alleen elke dag hey toiletjes te verschonen ipv hele kooi dan kan je de rest van de hok met krantenpapier vullen liever niet snippers gewoon plat kranten leggen kijk uit voor nietjes! en let op als ze t opeet kanje beter wat anders leggen, omdat de inkt giftig is. en hooi liever in een ruif zodat t niet vies en nat word. Toegevoegd na 1 minuut: als t konijn buiten is met koud weer dan is wel beter om stro te gebruiken voor de warmte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100