Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

is mijn guppy zwanger?

Ik weet niet of mijn guppy zwanger is. Maar hij had afgelopen zondag 1 baby gup geworpen maar toen niet meer. En mijn gup is nog steeds zo dik. Weet iemand wat dit is ?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Bevallen in stapjes gebeurt vaker en kan, blijkbaar, geen kwaad. Dat vind ik hier: http://www.aquaforum.nl/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=478542
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Dankjewel voor de informatie martinm
Oh ja dat beestje is inderdaad zwanger.
Als je zeker wil zijn dat de kroost van je gup in leven blijft moet je haar in een bevallingsbakje zetten. Anders riskeer je dat de jongen opgevreten worden door andere vissen in je bak, en ja ook door andere guppen. Wat volgens mij ook bij jou is gebeurt want een gup zet gewoonlijk wel meer dan 1 jong af.
Een andere manier om je jongen een grotere kans op overleven te geven is zorgen voor een ruime fijn bladige begroeiing waarin ze zich kunnen verstoppen tot ze groot genoeg zin om niet meer te worden opgegeten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding