Is mijn goud vis weer gezond?

Mijn goudvis had witte stipjes en een vreemd bruinig vlek op zijn zijkant nou had ik daarvoor de dierenwinkel geraadpleegd wat ik het beste kon doen. Hij gaf me een middeltje mee en heb hem toen apart gezet van de andere en hem ongeveer een week lang de kuur gegeven. Gelukkig zwemt hij weer meer rond en eet hij vaker maar nog niet zo actief als hij voorheen was. Nou zijn dus de stipjes zwart geworden waar eerst de witte stippen zaten. Is dit een goed teken(hopelijk van wel) of is de situatie verergerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zal de symptomen verder moeten opvolgen om uitsluitsel te krijgen hierover. Ook zijn er veel verschillende soorten 'witte stip'jes (of zaken die daarop gelijken). De ene al wat hardnekkiger als de andere. Zorg ook dat de leefomstandigheden in orde zijn. Anders wordt je vis opnieuw ziek. Kijk of het aquarium groot genoeg is, goed is ingericht en de waarden in orde zijn.

Alles gaat gewoon goed nu hij is nu aan het aansterken je zou hem over ongeveer drie dagen weer bij de andere vissen brengen ook komt deze reactie omdat hij zen maten/maatje mist dus is deze reactie volkomen normaal ook omdat ik deze situatie ook heb gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100