hoe hou je katten weg bij je vogelkot?

we hebben sinds gisteren parkieten en de katten van de buren kruipen altijd opde draad die licht in het volgelkot laat. hoe kan ik de katten uit de buurt houden van mijn vogelkot?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer dit eens. http://www.lastvan.com/a-6371543/honden-verjagen/skunk-shot-kat-hondenafweermiddel-20-ml Werkt heel goed!

je zou een Kattenschrikdraad systeem kunnen installeren Met de schrikdraad onderdelen monteert u zélf snel en bedrijfszeker een schrikdraad rond uw tuin, uw vijver, uw volière of op uw tuinhek. Verjaag honden, katten en reigers en spaar uw waardevolle planten, vogels en vissen!

Bronnen:
http://www.vego.nl/kattenschrikdraad/index.html

Koop op een tuincentrum een kleine schrikdraadzet en bevestig dat aan en bij je voliere, aan stroom kost het vrijwel niets en succes verzekerd. Dit schrikdraad is speciaal ontwikkeld om honden en katten buiten of juist in je tuin te houden, wordt ook gebruikt om reigers uit de vijver te houden.

Gebruik eens kattenschrik (te koop bij de Boerenbond). Wij kunnen het niet ruiken maar de katten wel en die houden er niet van. Het stinkt heel erg voor katten waardoor ze niet meer komen. Succes !

wat ook vaak helpt en erg goedkoop is, pak een plantenspuit en spuit de kat nat met water, maar dan wel met een harde straal. Je kans is dat je lange tijd moet wachten tot een kat er is. Ik gebruik zelf een injectiespuit, natuurlijk zonder naald, om mijn hond rustig te houden in de auto, klein beetje water erin en zodra hij gaat blaffen, hij blaft op alles en iedereen, dan spuit ik hem heel onopvallend nat, daarna is het rustig voor een paar weken en dan moet ik het weer eens doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100