Weet er iemand waar je een 'pomsky' kan kopen (een klein hondje)?

Een pomsky is een gemixt ras tussen een husky en een pomeriaan. Via facebook wordt een foto verspreid over deze schattige hondjes omdat ze een puppy blijven.
Ik zoek een fokker of een plaats waar ik eventueel een pomsky kan kopen of afhalen. Liefst in de buurt van België of Nederland.

Dank

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier bv.:WACHTLIJST TOEPASSING U moet dit invullen op de wachtlijst of een pomsky ontvangen te worden gezet. We zullen alleen zaken doen met degenen die ons formulier invullen. Dank u voor uw begrip. Alle informatie wordt VEILIG EN WORDT NIET SHARED ALLEN TIJDE. http://pomskybusiness.weebly.com/waiting-list-application.html

Bronnen:
http://pomskybusiness.weebly.com/

De 'bekende' foto heb ik ook gezien op facebook. Geloof maar niet dat deze hond een puppy blijft. Misschien de grootte van een normale puppy maar eender welk wezen groeit op. Ik vrees voor u dat deze rage enkel nog in Amerika is. Ze hebben misschien een schattig uiterlijk. Maar wij mensen zijn te hard aan het selecteren, dat we enkel honden willen die schattig zijn. We vergeten dat het karakter ook van hoog belang is. Want als we ze niet meer kunnen handelen, steken we ze maar in een asiel, denken veel mensen. En het is de hond zijn schuld niet eens. Dus denk eerst na wat uw levensstijl is voor je een hond wilt aanschaffen. Er zit een stukje husky in dus let op, ze hebben véél beweging nodig ! Verder wens ik je veel succes !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100