Mijn hond bij zijn kont helemaal kapot, wat moet ik nu doen?

ik zit al langere tijd met mijn Mechelse herder te kijken. het is een teefje 8 jaar oud. en ze verrekt van de jeuk. zij bijt haar hele kont kapot tot op de bovenkant van haar staart tot bloeden toe. ik ben meerdere malen naar een dierenarts voor geweest, ze kunnen het probleem niet vinden waaraan de hond zoveel jeuk leid.vlooien heeft ze niet. ze hebben haar een spuit gegeven tegen de jeuk, zelfs dat helpt gewoon niet. nu heb ik haar een kraak om gedaan. zelfs met de kraag weet zij zich weer te bijten. aldus maar een muilkorf om gedaan zelfs daarmee kan ze krabben. ze gaat langs de muren met de kont en overal waar ze maar krabben kan. dit doet ze alleen als ik weg ga bv boodschappen halen. ik weet geen raad hiermee waarom de hond zoveel jeuk heeft en wat ik er tegen doen kan. want ik wordt hier niet gelukkig van. wat ik wel weet is dat de hond zich zo danig open bijt omdat je beter pijn hebben ken dan jeuk. jeuk is erger als pijn. ben 100e euro's armer alleen geen resultaat. de hond blijft maar bijten. mijn vorige Mechelse herder had dit ook. en mijn husky die ik ook heb heeft dit niet. wie weet hier raad om tegen de jeuk wat te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Allereerst raad ik je aan om een algeheel bloedonderzoek te laten doen,ook honden kunnen ergens allergisch voor zijn of iets mankeren waardoor de hond zoveel jeuk krijgt. Dan vraag ik me welk voer je geeft want daar zit vaak het probleem.

Op dit moment zijn er veel honden die allergisch zijn voor grassen en ander kruidig spul waar ze doorheen lopen. Loopt je hond door hoog gras of in het bos, dan kan dat de oorzaak zijn van de jeuk.. Hier hoor ik dat honden worden behandeld met prednison. Is de huid waar hij aan bijt rood of roze gekleurd? Een andere mogelijkheid is het volzitten van de anaalklieren. Heeft de dierenarts daar naar gekeken?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100