Waar kan mijn kat zijn?

Mijn kat (ca. 8 jaar) voelde zich sinds 1,5 dag niet zo lekker: verminderde eetlust en lusteloos. Ik was van plan om morgen met hem naar de dierenarts te gaan, maar ik kan hem opeens nergens vinden. Hij moet ergens in huis zijn, hij kan niet buiten zijn, ik heb hem zelf binnengehaald. Maar er zijn plekjes op zolder waar ik niet kan komen en waar geen licht is. Hoezeer ik ook roep en met brokjes rammel, hij komt niet. Kan hij zo plotseling dood zijn en daar ergens liggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet zo gauw in paniek raken. Als deze kat zich niet lekker voelt kan het zijn dat hij zich gewoon teruggetrokken heeft voor de nacht. Morgenochtend weer roepen en met de brokjes rammelen, dikke kans dat hij inmiddels weer voor neus staat. Even afwachten tot morgen! Antwoord: Ja een kat kan zich terugtrekken om in alle rust ergens te overlijden, het kan. maar evenzo goed staat hij morgen vrolijk naast je te wachten op de brokjes. Sterkte, en ga naar de dierenarts als je het toch niet vertrouwd....!!

Ja dat kan, katten zoeken vaak een rustig plekje om te sterven. (de mijne kroop onder een kast, de andere liep weg). Ik zou als ik u was toch nog even proberen te zoeken met een zaklamp.

Je kat kan zich op onverwachte plekjes verstoppen. Zoek ook goed in dichte kasten en laden. Mijn kat spring bijvoorbeeld heel snel en stilletjes in de kledingkast als ik daar wat ophang. Hierdoor heeft hij daar een keer 1 1/2 uur ingezeten! Ik was even weg geweest en bij terugkomst zag ik hem nergens. Eerst reageerde hij ook niet toen ik hem riep. Daarna hoorde ik een heel zacht miauwtje. Door de kleren werd het geluid gedempt. Mijn kat zat ook een keer in een la. Hij maakt deze la zelf open. Dat verwacht je niet. Succes met zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100