Kun je zonder boor een bouwpakket voor een konijnenhok in elkaar zetten?

Dit staat er op de site:

Alle konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, volieres en speeltoestellen worden standaard geleverd als deels voorgemonteerd, eenvoudig bouwpakket, en zijn voorzien van een eenvoudige bouwtekening, de panelen van de dierenverblijven zijn reeds voorgemonteerd, er wordt bij een konijnenhok, kippenhok, hondenhok en ander dierenverblijf, en speeltoestellen een montagehandleiding en benodigde schroeven/bouten en moeren meegeleverd, en zelfs de gaatjes van de meeste panelen van de konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken en volieres zijn voorgeboord.

Wat heb je dan nog nodig allemaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals u zelf aangeeft heeft u geen boortjes meer nodig omdat die al voor geboord zijn. Het enige wat u nodig heeft is een schroefmachine om alles in elkaar te schroeven. De bouwtekeningen, die meegeleverd zijn, zijn dermate duidelijk dat het zelfs voor een leek doe-het-zelver mogelijk moet zijn om die probleemloos in elkaar te bouwen. Succes.

Het enige wat je nodig hebt dan is (indien er niet 1 bij de schroevenset zit) een schroevendraaier en wat oud Hollandse spierkracht. Overigens staat vaak bovenaan bij de montage handleiding welke gereedschap er eventueel nodig is.

"en zelfs de gaatjes van de meeste panelen van de konijnenhokken" Dus niet van alle panelen.. Ook zijn voorgeboorde gaatje soms niet helemaal goed, dat ligt aan de kwaliteit van het pakket. Een schroefboormachine is wel aan te raden en misschien noodzakelijk. Niet alleen voor gaatjes, van veel schroeven met de hand indraaien wordt je niet vrolijk. Als je die niet hebt zou ik voor de zekerheid contact opnemen met de verkoper. Toegevoegd na 5 minuten: ps. bij de lidl is vanaf donderdag een kleine accu-schroefboor voor 35,- te koop, prima voor dit soort werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100