hoe ruikt kattenpis?

In mijn huis uit 1910 (met houten begane grond vloer) ruik ik sinds 5 weken in een deel van het huis een sterke geur die een beetje tussen riool en zuur in zit. Nu las ik op diverse sites dat kattenpis sterke geuroverlast kan geven, en gezien het feit dat er een tijdje zwerfkatten in de kruipruimte hebben geleefd lijkt mij dit niet onmogelijk. Daarom dus mijn vraag: hoe ruikt kattenpis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas, het geurenscherm is nog niet uitgevonden. anders had ik je graag een sample gestuurd. Maar met alle gekheid op een stokje, Kattenpis ruikt inderdaad zuur ook zit er een ammonia lucht aan

Kattenurine ruikt sterk naar ammoniak, een scherpe geur. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat dat het is, aangezien katten nooit hun behoefte doen op de plek waar ze leven.

Kattepis heeft een hele vreemde geur, het komt op mij een beetje zoetig over, zoetig en vies. Ammoniak ruik ik natuurlijk ook wel, maar dat is alleen als ik de kattebak ga doen. Ik heb wel eens gehad dat ik de bak was vergeten te verschonen, toen heeft de kat ergens anders in huis gepist (En volkomen terecht natuurlijk) die geur herken ik meteen. Omdat ze daar verder nooit pissen stinkt het ook niet meteen naar ammoniak. Dan krijg je weer die rare zoetige geur. Mensenpis stinkt ook niet meteen naar ammoniak, maar wel als het lang blijft staan. Of als je veel op dezelfde plek zou pissen zonder het schoon te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100