Kan ik mijn konijn ergens laten verzorgen terwijl ik op vakantie ben?

Ik ga deze zomer twee weken op vakantie, maar ik heb een konijntje. Zijn er opvang tehuizen voor huisdieren zoals die er ook zijn voor ouders die hun kinderen ergens neerzetten als ze op het werk zijn?
Ik woon nog thuis, dus ik kan niet zomaar iemand de sleutel geven die dan elke dag naar binnen kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat is er, bij een aantal adressen in de link, staat er niet bij dat je je konijn er ook kan laten logeren, vraag daar dus even na, grote kans dat het wel kan. www.rabbitpal.com/links/nl/konijnenlinksnl.php www.verhuisdieren.nl/Logeerdieren/Logeeradressen buurtlink.nl/6041VH/.../Logeeradres+voor+uw+konijn+of+knaagdier www.stichtingkleingeluk.nl/ www.konijnenbelangen.nl/links/pensions/ www.dierenpensionydermade.nl/home.html www.kleindierenparadijs.nl/ www.dierenpensionydermade.nl/home.html www.kleindierenparadijs.nl/ diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/.../56526-bunny-hotel.html www.dieren-rassen.nl/konijnen/hotels-pensions.html Toegevoegd na 5 minuten: Het beste kun je kiezen voor een opvang van mensen die zelf ook konijnen hebben, zij weten (meestal) hoe zij met konijnen moeten omgaan, de opvang van je konijn kost ongeveer 2 euro per dag, verschilt per adres. Ga er eerst kijken hoe het er aan toe gaat, voordat je je konijn daar achter laat.

ja, zulke opvang bestaat. ook voor konijnen. zie de link voor een voorbeeld. wat je natuurlijk ook kan doen, is om een vriendje te vragen, of het konijn daar kan logeren.

Bronnen:
http://www.knabbeltuintje.nl/

er staan op marktplaats ook mensen die er voor in staat zijn voor een klein bedrag er op te passen!

Vraag het eens aan de plaatselijke kinderboerderij. Bij ons in het dorp doen ze het zowiezo.

Hoi beste, Misschien heb je hier wat aan? : http://huisdierenvakantie.goedbegin.nl/ Ik hoop dat dit wat is..... succes met je konijn ergens laten verzorgen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100